Våra Stora Dagar

Att få en Stor Dag innebär att få vara med om något utöver det vanliga. Ett minne att bära med sig som fyller på med kraft och energi. När det behövs som mest.

Min Stora Dag utgår alltid ifrån barnens bästa. I barnets värld kan både ett biobesök, ett kalas, en ny dator eller ett läger vara stort och speciellt. Det är avbrottet som är det viktiga. Det där extra som kan stärka både humör och självkänsla.

Det finns både enskilda Stora Dagar och Stora Dagar tillsammans med andra

Våra aktiviteter har olika utformning och omfattning. Ibland får ett enda barn en alldeles egen önskan uppfylld. Andra gånger få barnen göra något roligt tillsammans med flera andra.

Den enskilda Stora Dagen utformas alltid efter barnets egna tankar, idéer och önskningar. Det är engagerad personal på sjukhusen som utser vilket barn som ska få en alldeles egen Stor Dag. 

Stora Dagar där flera barn och unga deltar

Det finns också fantasifulla färdiga Stora Dagar där det är flera barn och unga som deltar. Det kan vara spännande matcher, konserter, inträde till nöjesparker eller äventyrsbad. Ofta med möjlighet att ta med en kompis eller någon i familjen. Du som är vårdnadshavare kan ansöka till dessa dagar här.

Vilket som är glittrigast, roligast, coolast och ger mest kraft? Det avgör barnen!