Atletico de Madrid – Juventus 10 augusti

På bilden: En pojke från en tidigare Stor Dag i publiken på en match

Här kan du ansöka om att följa med Min Stora Dag när Atletico de Madrid och Juventus spelar mot varandra i årets Champions Cup:s sista stormöte på Friends Arena i Stockholm. Var med och heja fram ditt favoritlag och känn stämningen på Sveriges häftiga fotbollsarena.

Turneringen som startade 2013 består av 18 möten och spelas om 3 matcher för respektive lag. Sverige och Friends Arena får i augusti åter igen stå värd för ett av fotbollens toppmöten.
Atletico är ”lillebror” i Madrid. De Spanska laget är kända för sitt aggressiva försvarsspel och sin anfallsinriktade fotboll. Säsongen 2017/2018 tog de hem vinsten i Europa League.
Italienska Juventus kallas bland annat för ”gamla damen”. Det är laget som har vunnit flest titlar i den Italienska ligan och blev utslagna i kvartsfinalen i denna säsongs Champions League.

Aktivitetsupplägg:

Aktiviteten gäller för två personer (Barn/ungdom + medföljande vuxen, över 25 år) som kommer resa till Stockholm den 10 augusti. Innan matchen starar kl. 18.00 kommer vi äta middag tillsammans och ladda upp inför det spännande mötet.

Min Stora Dag står för resa till och från hemort, boende på hotell (1 natt i dubbelrum) samt middagen innan matchen drar igång.

Om vi har möjlighet att erbjuda en plats på aktiviteten kommer vi att återkomma senast två veckor före den infaller med återkoppling. Ansök så snart som möjligt då antal platser är begränsat. Notera att denna aktivitet sker med andra barn som också blir inbjuden från Min Stora Dag

För att ansöka behöver barnet:

  • Ha en allvarlig sjukdom och/eller diagnos som bekräftas genom utlåtande av medicinsk personal.
  • Vara mellan 4-18 år, bosatt i Sverige.

Min Stora Dag strävar efter att så många barn och ungdomar som möjligt, med allvarliga sjukdomar och diagnoser, ska vara med om en Stor Dag. Därför prioriteras alltid de som inte tidigare deltagit i en aktivitet genom Min Stora Dag.

Mer om hur ansökan går till >

Blankett för utlåtande från medicinsk personal (PDF för utskrift) >