Sverige–Norge den 8 september

Följ med Min Stora Dag på EM-kval när Sverige möter Norge den 8 september. Tillsammans hejar vi fram Sverige i det nordiska mötet på Friends Arena i Stockholm.

Sist laget möttes slutade matchen 3-3. Nu hoppas vi att publiken på hemmaplan hjälper Sverige att vinna och satsar på EM 2020. Innan matchen äter vi middag tillsammans med de andra deltagarna för att sedan ta del av den härliga stämningen på nationalarenan.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Aktivitetsupplägg:

Aktiviteten gäller för två personer (Barn/ungdom + medföljande vuxen, över 25 år). Klockan 18.00 möts vi för att äta en gemensam middag innan matchen starar klockan 20.45.

Min Stora Dag står för resa till och från hemort och middag innan matchen börjar. För den som bor utanför Stockholm kommer vi även stå för boende på hotell (1 natt i dubbelrum) söndag till måndag då matchen slutar cirka klockan 23.00 på söndagen.

Om vi har möjlighet att erbjuda en plats på aktiviteten kommer vi att återkomma senast två veckor före den infaller med återkoppling. Ansök så snart som möjligt då antal platser är begränsat.

För att ansöka behöver barnet:

  • Ha en allvarlig sjukdom och/eller diagnos som bekräftas genom utlåtande av medicinsk personal.
  • Vara mellan 4-18 år, bosatt i Sverige.

Min Stora Dag strävar efter att så många barn och ungdomar som möjligt, med allvarliga sjukdomar och diagnoser, ska vara med om en Stor Dag. Därför prioriteras alltid de som inte tidigare deltagit i en aktivitet genom Min Stora Dag.

Mer om hur ansökan går till >

Blankett för utlåtande från medicinsk personal (PDF för utskrift) >