E-sportläger 2019

 

Min Stora Dag arrangerar även i år sitt e-sportläger i Stockholm 27-29 september. Deltagare från hela Sverige träffas under en helg för att ägna sig åt e-sport och årets nyhet – Battle Royale konceptet.

Under helgen kommer vi befinna hos på världens största gamingcenter, Inferno Online. Vi kommer tillsammans med coacher spela och utveckla oss inom e-sport och Battle Royale spelen genom att öva på samarbete, teknik och taktiken som behövs för att vinna! Våra erfarna coacher kommer direkt från e-sportvärlden och finns där för att hjälpa oss att utvecklas och ge tips. Samtidigt ska vi såklart ha roligt.

Spelen som vi spelar under lägret är:

  • Fortnite
  • Apex Legends
  • PUBG (PlayerUnknown’s Battlegrounds)

Alla moment kommer att anpassas efter deltagarnas nivå och tillsammans kommer vi testa nya saker och utvecklas. Inga speciella förkunskaper krävs men det är bra om du har spelvana och är bekant med e-sportsvärlden.

Totalt kommer det att vara 24 lägerdeltagare och 8 volontärer varav en av dessa volontärledare kommer ha medicinsk kunskap. Alla deltagare är med på lägret utan föräldrar och vi sover i rum med 8 bäddar tillsammans med andra deltagare och volontärer. 

Alla deltagare ska kunna klara sig själva under lägret och ansvarar själva för sina saker och medicinering. Våra volontärer och ledare har inte något medicinskt ansvar utan deltagarna måste själva klara av sina medicinering.

Min Stora Dag står för resa, boende, mat, aktiviteter samt transporter till och från lägret.
Deltagarna reser till och från Stockholm själva alternativt, i den mån det går, med andra deltagare eller volontärer.         

Lägret är till för dig som är:

  • Mellan 14-18 år och har en allvarlig sjukdom eller diagnos
  • Har en allvarlig sjukdom och/eller diagnos som bekräftas genom utlåtande av medicinsk personal. Använd gärna detta formulär (PDF för utskrift) >
  • Är bosatt i Sverige
  • Klarar av att ta hand om din egen medicinering under lägret
  • Kan sova och bo tillsammans med andra deltagare och volontärer

Urval:

Min Stora Dags vision är att alla barn och unga i Sverige med allvarliga sjukdomar och diagnoser ska vara med om en Stor Dag som ger extra kraft och glädje. Därför prioriteras alltid de som inte tidigare deltagit i en aktivitet genom Min Stora Dag.

OBS! När alla fält i formuläret nedan är korrekt ifyllda och du tryckt på ”Ansök” så får du en ett mejl till din e-postadress där du behöver verifiera mejlet. Efter detta är din ansökan inskickad och du får en bekräftelse om detta.