Dalkurd, ny samarbetspartner till Min Stora Dag

Dalkurd, ny samarbetspartner till Min Stora Dag

När Dalkurd kliver ut i den allsvenska premiären på Friends Arena den 2 april är det en mycket “Stor dag” för alla spelare, ledare, partners och supportrar i och utanför Sverige, som på olika sätt har en stark relation till Dalkurd. Tillsammas med med den starka exponeringen som kommer genom att vara tröjsponsor kommer Dalkurd också att initiera en kampanj bland sina supportrar och partners, i och utanför Sverige, i syfte att samla in pengar som ska skänkas till Min Stora Dag.

– Vi är glada över samarbetet med Dalkurd och ser fram emot att många på det här sättet lär känna Min Stora Dag, säger Min Stora Dags generalsekreterare Hélène Benno.

Klubben Dalkurd grundades av ett socialt projekt i Borlänge 2004 till direkt följd av många ungdomars brokiga vardag. Dalkurd FF skulle verka som ett alternativ till orolighet och en möjlighet till en bra framtid.