EM kval mellan Sverige – Spanien

Följ med Min Stora Dag på EM-kval match när det Svenska herrlandslaget möter topprankade Spanien på Friends Arena 15 oktober.

Senaste lagen möttes blev det 3-0 till Spanien. Nu på hemmaplan hoppas vi att publiken hjälper Sverige att vinna och därmed ta ett steg närmare EM 2020. Ansök om att följa med på EM-kval match mellan Sverige – Spanien.

Aktivitetsupplägg

Aktiviteten gäller för två personer (Barn/ungdom + medföljande vuxen, över 25 år). Cirka 18.00 äter vi en gemensam middag innan matchen startar klockan 20.45.

Min Stora Dag står för resa till och från hemort och middag innan matchen börjar. Bor du utanför Stockholm får du övernatta på hotell (1 natt i dubbelrum) tisdag till onsdag då matchen slutar 23.00 på tisdag.

Om vi har möjlighet att erbjuda dig en plats kommer vi att återkoppla till dig senast två veckor innan aktiviteten. Ansök så snart som möjligt då antalet platser är begränsat.

För att ansöka behöver barnet:

  • Ha en allvarlig sjukdom och/eller diagnos som bekräftas genom utlåtande av medicinsk personal.
  • Vara mellan 4-18 år, bosatt i Sverige.

Min Stora Dag strävar efter att så många barn och ungdomar som möjligt, med allvarliga sjukdomar och diagnoser, ska vara med om en Stor Dag. Därför prioriteras alltid de som inte tidigare deltagit i en aktivitet genom Min Stora Dag.

Mer om hur ansökan går till >

Blankett för utlåtande från medicinsk personal (PDF för utskrift) >