Bli Företagspartner

Med våra Företagspartners har vi långsiktiga samarbeten som gör skillnad för barn med allvarliga sjukdomar och/eller diagnoser. Våra samarbeten kan se olika ut för att uppnå de gemensamma mål vi sätter upp. Samarbetsformen regleras i ett avtal där vi definierar tjänster, kampanjer, kommunikationsaktiviteter och hur vi använder varandras logotyper. Ett samarbete med Min Stora Dag stärker varumärke och engagerar medarbetare, kunder, leverantörer och övriga intressenter.

• Gåva från 500 000 kr
• Ert företagsnamn och logotyp listas på vår webbplats som Företagspartner 2018, med länk till er hemsida
• Ett tackbrev per post
• Vårt e-nyhetsbrev 4 ggr per år
• Banner Företagspartner 2018
• Mejlsignatur
• Tryckt diplom
• Kommunikationsunderlag till företagets kanaler
• Möjlighet till skräddarsydda aktiviteter; till exempel kommunikationsaktiviteter, försäljnings- och insamlingskampanjer, samt interna och externa events
• En utsedd kontaktperson på Min Stora Dag som ansvarar för samarbetet
• Redogörelse av Min Stora Dags projekt kopplat till ert partnerskap
• Möjlighet att använda Min Stora Dags logotyp

Vill du bidra till att göra skillnad för barn och unga med allvarliga sjukdomar/diagnoser?

Kontakta Åsa Törneryd,
asa.torneryd@minstoradag.org
Direkt: 070-455 20 88
Växel: 08-660 50 96

 

Våra Företagspartners 2018

 

Svenska PostkodLotterietÖverskottet från PostkodLotteriets, går till ideella organisationer. Min Stora Dag har varit förmånstagare sedan 2009. 2017 fick Min Stora Dag ta emot sju miljoner kronor till sitt arbete.

 

 

TH-Webb-liten2016 tecknade Trygg-Hansa ett samarbetsavtal med Min Stora Dag i syfte att ge sjuka barn något att drömma om och något positivt att fokusera på. Bland annat arrangerades en livräddardag i Skanör, där ungdomar valts ut av läkare på Sus i Malmö och Lund för att vara med.

kavli_partnerKavlis ägarstiftelse Kavlifonden delar varje år ut överskottet till välgörande ändamål. Kavlis medarbetare väljer mottagare – och under flera år har Min Stora Dag fått vara med och dela på överskottet. Ett bidrag som gör- och gjort stor skillnad för Min Stora Dags arbete.

SJSamarbetet mellan SJ och Min Stora Dag går flera år tillbaka. SJs bidrag gör att vi kan uppfylla många fler allvarligt sjuka barns drömmar, dels genom resor för barn och familjer till Stora Dagar men också genom att SJ är med och ordnar Stora Dagar i sin verksamhet. SJs Prio-medlemmar kan skänka sina poäng till Min Stora Dag.

VingVing samarbetar med Min Stora Dag sedan många år, då många barn önskar sig en resa med sin familj. Hundratals familjer bor på Vings familjehotell i Europa årligen och Vings personal gör alltid sitt yttersta för att alla ska få en så bra upplevelse som möjligt. En resa möjliggör tid med familjen men ger också extra kraft och stolthet.

Bonusmedlemmar hos BRA flyg kan sedan länge skänka poäng till Min Stora Dag, som omvandlas till flygresor till barn och familjer som behöver resa längre sträckor för att vara med om en Stor Dag eller annan aktivitet.

 

Naturkompaniet

Min Stora Dag har två år i rad mottagit bidrag av Naturkompaniet som möjliggjort bland annat äventyrsläger i Abisko för sjuka ungdomar. Stödet gör att ännu fler kan vara med på ett naturäventyr genom fler läger. Våra läger skapar tillfälle att samla kraft och träffa andra i samma situation.

2014 inleddes ett samarbete med Lindex och det blev succé med en gång. Lindex har under 2017 tagit fram en t-shirt där hela vinsten gick till Min Stora Dag. Samarbetet innebär även att Lindex är med och ordnar Stora Dagar, till exempel då Frida fick VIP-shoppa.

 

parksandresortsParks and Resorts affärsidé är att agera glädjespridare. Genom bland annat hundratals entrébiljetter som Min Stora Dag delar ut årligen via landets sjukhus, ger vi sjuka barn glädje genom Parks and Resorts parker och nöjesanläggningar. Även barn med NPF-diagnoser tar del av de Stora Dagarna.

Stockholm Live stödjer sedan många år Min Stora Dag med en loge i Ericsson Globe och ger därmed barn med svåra sjukdomar möjlighet att ta del av alla deras evenemang lite mer avskilt.

 

 

svenska fotbollsförbundetSvenska Fotbollförbundet hjälper Min Stora Dag i arbetet med att ge barn positiva avbrott i sin sjukdomsvardag. Bland annat genom möjlighet att vara med på landslagens träningar, få chans att träffa spelaridoler, att se fotbollsmatcher, få möjlighet att ibland utse matchens lirare och att lämna över matchbollen.

sv hockeyförbundet loggaSvenska Ishockeyförbundet samarbetar med Min Stora Dag på flera olika sätt. Exempel på detta är att bjuda in sjuka barn till att se Tre Kronors matcher, träningar och att träffa spelare.

 

     

Många barn och familjer bor på Scandic över hela Sverige i samband med Stora Dagar. Scandics personal gör alltid sitt allra bästa för att alla ska trivas och få ut så mycket som möjligt av sin vistelse. Scandic ger också sina priokunder möjlighet att skänka sina poäng till Min Stora Dag som då omvandlas till en summa pengar som skänks till Min Stora Dag.