Sprid glädje genom praktik på Min Stora Dag hösten 2019

Nu söker vi på Min Stora Dag en praktikant med hjärtat på rätta stället!

Sök praktik på min stora dag

Bilden är ifrån ett äventyrsläger tillsammans med Min Stora Dag.

Min Stora Dag är en välgörenhetsorganisation som sprider glädje och skapar en paus i vardagen för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Nu har du chansen att bli en del av vår viktiga verksamhet.

Som praktikant på Min Stora Dag blir du en av nio medarbetare på Projektavdelningen som har som mål att tillsammans med 250 volontärer från hela landet skapa oförglömliga upplevelser för barnen som kämpar.

Förutom planering av våra enskilda Stora Dagar, genomför projektavdelningen flera glädjefyllda gruppaktiviteter där du som praktikant blir en viktig del. Härliga konsert-, film- och teaterbesök är bara några av alla de roliga eventsammankomster som du som praktikant får vara med och planera. Du kommer även vara en del av planering och genomförande av Volontärträff i Stockholm och Mitt Stora Stöd.

Är du den vi söker? 

Vi söker dig som under hösten planerar att genomföra praktikkurs via Universitet eller annan lämplig utbildning. På Min Stora Dags kansli arbetar 16 medarbetare. Vi värdesätter egenskaper som öppenhet, initiativtagande, ansvarskänsla, noggrannhet med vana att hantera händelserika och föränderliga situationer.

Du har ett entusiastiskt, samarbetsinriktat arbetssätt med känsla för logistik och detaljer och brinner såklart, precis som vi, för att skapa glada barndomsminnen för barn som har en tuff vardag.

Vi förväntar oss att du:

Går en universitets-/högskole- eller yrkesutbildning med koppling till event, besöksnäring, koncept, marknadsföring eller produktion. Samt att du har erfarenhet av att arbeta i Office.

Arbetet vid genomföranden kräver att du är flexibel med dina arbetstider.

Praktiskt:

Du sitter på Hälsingegatan 47, T-bana Odenplan och Pendeltåg Citybanan Odenplan.

Praktiken sträcker sig i 6 mån med start den 15 augusti och placering i Stockholm. Du rapporterar till Projektchef Linda Engholm. Skicka ditt cv och ett personligt brev till info@minstoradag.se.

Urval och intervjuer sker löpande. Min Stora Dag eftersträvar jämställdhet och mångfald och välkomnar alla sökande med relevant kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan!