Min Stora Dag söker en ansvarig för gåvoservice: En administrativ stjärna med hjärtat på rätta stället

Min Stora Dag gör skillnad för barn och unga i Sverige med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Nu söker vi en ny stjärna till vårt team som ska ansvara för vår viktiga gåvoservice. Ta chansen att få ett unikt och meningsfullt arbete där du påverkar människors liv positivt varje dag.

Är du den vi söker?

I så fall har du hjärtat på rätta stället och känner ett stort engagemang för Min Stora Dags frågor. 

Du är en noggrann och serviceinriktad person och har talang för administration och planering.

Du är driven, klok och starkt lösningsorienterad samt har en god helhetssyn, lätt för att prioritera och trivs med att arbeta operativt.

Du tycker service med extra omsorg och omtanke är kul eftersom våra givare är det viktigaste vi har för att hjälpa fler barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser att få en viktig paus i en tuff vardag.

Du trivs med förändring, brinner för utveckling genom ständigt fokus på förbättringar och effektiviseringar för givarens upplevelse av Min Stora Dag.

Du sätter en stolthet i att förmedla organisationens viktiga uppdrag korrekt, i kombination med värme, inspiration och övertygelse.

Du är förtroendeingivande och har lätt för att bygga och underhålla goda relationer med givare, företag och andra intressenter.

För oss är det viktigt att du bidrar med glädje, engagemang och nyfikenhet för att utveckla ditt område, kollegorna och din omgivning.

Huvuduppgifter:

Du ansvarar för gåvoservice och säkerställer att våra givare får mycket hög service och en positiv givarupplevelse.  

Du ansvarar för gåvoregistrering, kampanjer, processer och analyser i vårt insamlingssystem. Du ansvar för gåvotelefonen tre förmiddagar i veckan och bygger dessutom goda relationer med privata insamlingsinitiativ, stiftelser, begravningsbyråer, företagspaket och andra typer av insamlingskampanjer.

Du ansvarar för att sätta insamlingsprocesser i och utanför kampanjperioder för att ta vår insamling till nya höjder. Du driver utveckling, sätter mål, gör uppföljning och analyser av alla gåvoprocesser för dina områden.

Du har delegerad budget och resultatansvar för ditt område samt bidrar till Min Stora Dags övergripande insamlingsmål.

Meriterande:

Tidigare arbetslivserfarenhet av kundservice och/eller insamling.

  • Du har eftergymnasial utbildning och minst fem års arbetslivserfarenhet.
  • Du uttrycker dig väl och säkert i tal och skrift.
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Tidigare vana i CRM-system som Salesforce och insamlingssystemet KomMed.

Vi erbjuder:

Ett unikt, roligt och meningsfullt arbete där du gör skillnad på riktigt och påverkar människors liv positivt varje dag.

Du får mycket frihet under eget ansvar och ett jobb med stort mandat samt ett nära och givande samarbete med kunniga experter och entusiastiska människor över hela landet.

Du får engagerade arbetskamrater i en omväxlande miljö. Vi är ett härligt team som värdesätter glädje och vill sprida den till andra. 

Praktiskt:

Du ingår i Min Stora Dags Insamlings- och marknadsteam och rapporterar till Insamlings- och marknadschef Alexandra von Melen. 

Min Stora Dag har sitt kansli och kontor i centrala Stockholm.

Ansökan: Min Stora Dag eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning.

Tillträde snarast eller efter överenskommelse. 

Intervjuer sker löpande. 

Varmt välkommen med personligt brev och CV senast den 2019-06-19 till rekrytering@minstoradag.org
Ange ”Medarbetare gåvoservice” i ämnesraden.

Om Min Stora Dag

Min Stora Dag uppfyller önskningar och skapar viktiga pauser för barn och unga i Sverige med allvarliga sjukdomar och diagnoser. För ibland behövs något mer än mediciner och behandlingar. Det behövs något som ger kraft och glädje nog att orka fortsätta kämpa. Min Stora Dag finns för dessa barn.

Min Stora Dag är icke vinstdrivande och får inga statliga eller kommunala bidrag utan drivs helt med insamlade medel från privatpersoner, företag, föreningar och andra stiftelser. Volontärer och sjukvårdspersonal är en mycket viktig del av verksamheten.

Vår vision är att alla 200 000 barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser i Sverige ska få en Stor dag. Under 2019 kommer Min Stora Dag genomföra nära 5 000 Stora Dagar.