Min Stora Dag söker en erfaren projektledare med hjärtat på rätta stället

Min Stora Dag uppfyller önskningar och skapar viktiga pauser för barn och unga i Sverige med allvarliga sjukdomar och diagnoser. För ibland behövs något mer än mediciner och behandlingar! Nu söker vi en erfaren projektledarkollega till projektteamet för nya viktiga, glädjegivande Stora Dagar! Ta chansen att få ett unikt och meningsfullt arbete där du påverkar människors liv positivt varje dag.

Projektteamet på Min Stora Dag har i uppdrag att skapa nära 5 000 meningsfulla, glädjegivande Stora Dagar per år samt arrangera events för att stärka relationer med givare, sponsorer och partners. Det kan vara allt från seminarier, tivolibesök, E-sportläger, Mellofester, idolmöten och utflykter med familjen. Allt med barnet i centrum och helt baserat på barnets egna önskningar och villkor. En stärkande upplevelse kan göra stor skillnad och därför finns Min Stora Dag.

Är du den vi söker? I så fall har du hjärtat på rätta stället och känner ett stort engagemang för Min Stora Dags frågor. Du brinner för att leverera upplevelser som ger barnen som kämpar minnen för livet. 

Du är en erfaren projektledare/producent med minst 5 års erfarenhet av att projektleda större events. Du frodas i team och är empatisk, målmedveten och brinner för helheten och resultatet.

Du är förtroendeingivande, prestigelös och har lätt för att bygga och underhålla goda relationer. Du bidrar med entusiasm, engagemang och nyfikenhet för att utveckla ditt område, kollegorna och din omgivning. Du gillar förändring.

En viktig drivkraft är omsorg kring kvalitet i kombination med viljan och ambitionen att varsamt utveckla befintlig verksamhet. 

Tack vare din kreativa sida har du stor förmåga att sätta nya koncept och lätt för att se och skapa nya värdeskapande samarbetslösningar. 

Du är noggrann och van att ansvara för budget som såväl framtagandet av projekt och produktionsplan.

Erfarenhet:

  • Minst fem års erfarenhet av projektledning inom upplevelsebransch, event, produktionsbolag el. motsvarande
  • Projektledarutbildning
  • Goda kunskaper Officeprogrammen
  • B-körkort

Meriterande:

  • Producent- eller projektledarerfarenhet från eventverksamhet i större företag

Vi erbjuder:

Ett unikt, roligt och meningsfullt arbete där du gör skillnad på riktigt och påverkar människors liv positivt varje dag.

Stor frihet under ansvar och ett varierande jobb med stort mandat samt ett nära och givande samarbete med kunniga experter och entusiastiska människor över hela landet.

Du får engagerade arbetskamrater i en omväxlande miljö. Vi är ett härligt team som värdesätter glädje och vill sprida den till andra. 

Praktiskt:

Du ingår i Min Stora Dags Projektteam, arbetar nära produktionsledare och rapporterar till Projektchef Linda Engholm. Min Stora Dag har sitt kansli och kontor i centrala Stockholm.

Ansökan:

Min Stora Dag eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför. Tjänsten är heltid projektanställning på minst 2 år med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. 

Intervjuer sker löpande. 

Varmt välkommen med personligt brev och CV senast den 2019-06-22 till projektledare@minstoradag.org.

Om Min Stora Dag:

Min Stora Dag uppfyller önskningar och skapar viktiga pauser för barn och unga i Sverige med allvarliga sjukdomar och diagnoser. För ibland behövs något mer än mediciner och behandlingar. Det behövs något som ger kraft och glädje nog att orka fortsätta kämpa. Min Stora Dag finns för dessa barn.

Min Stora Dag är icke vinstdrivande och får inga statliga eller kommunala bidrag utan drivs helt med insamlade medel från privatpersoner, företag, föreningar och andra stiftelser. 

Volontärer och sjukvårdspersonal är en mycket viktig del av verksamheten.

Vår vision är att alla 200 000 barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser i Sverige ska få en Stor dag. 

Under 2019 kommer Min Stora Dag genomföra nära 5 000 Stora Dagar.

www.minstoradag.org