Min Stora Dag söker en engagerad Volontärsamordnare med hjärtat på det rätta stället

Min Stora Dag uppfyller önskningar och skapar viktiga pauser för barn och unga i Sverige med allvarliga sjukdomar och diagnoser. För ibland behövs något mer än mediciner och behandlingar. 

Nu söker vi en ny Volontärsamordnare som ska ansvara för och utveckla arbetet med våra fantastiska volontärer. Ta chansen och sök ett unikt och meningsfullt arbete där du påverkar människors liv positivt varje dag!

Projektteamet på Min Stora Dag har i uppdrag att tillsammans med 250 volontärer skapa nära 5 000 meningsfulla, glädjegivande Stora Dagar per år samt arrangera events för att stärka relationer med givare, sponsorer och partners. Det kan vara allt från seminarier, tivolibesök, E-sportläger, Mellofester, idolmöten och utflykter med familjen. Allt med barnet i centrum och helt baserat på barnets egna önskningar och villkor. En stärkande upplevelse kan göra stor skillnad och därför finns Min Stora Dag.

Är du den vi söker? 

I så fall har du hjärtat på rätta ställe, känner ett stort engagemang för Min Stora Dags uppdrag och ser fram emot att utveckla volontäruppdraget till nästa nivå!

Du är en öppen person som älskar att vara spindeln i nätet, känner stolthet och engagemang för ditt ansvarsområde. Du brinner för service och att skapa de bästa förutsättningar för att andra ska lyckas.

Du är en positiv, noggrann och serviceinriktad person med talang för administration och planering. Du har förmågan att se helheten och är även van att bemanna samt rekrytera.

Du trivs i team och är empatisk, analytisk och målmedveten. Du är en van kommunikatör i tal och skrift med erfarenhet av att leda utbildningar och workshops. 

Du är förtroendeingivande, prestigelös och har lätt för att skapa samt underhålla goda relationer. Du bidrar med engagemang och nyfikenhet för att utveckla ditt område och kollegorna.

En viktig drivkraft är omsorg kring kvalitet i kombination med viljan och ambitionen att varsamt utveckla befintlig verksamhet. 

Erfarenhet:

  • Att leda andra människor
  • Administrera
  • Planera utbildningar och workshops
  • Rekrytering
  • Har projektledarutbildning
  • Arbeta i CRM-stöd som t.ex Sales force eller motsvarande
  • Goda kunskaper i Officeprogrammen
  • B-körkort

Meriterande:

  • Arbete i analysverktyg som Survey Monkey eller motsvarande

Vi erbjuder:

Ett unikt, roligt och meningsfullt arbete där du gör skillnad på riktigt och påverkar människors liv positivt varje dag.

Stor frihet under ansvar och ett varierande jobb med stort mandat samt ett nära och givande samarbete med kunniga experter och entusiastiska människor över hela landet.

Du får engagerade arbetskamrater i en omväxlande miljö och tar plats i ett härligt team som värdesätter glädje och vill sprida den till andra. 

Praktiskt:

Du ingår i Min Stora Dags projektteam på 10 personer och rapporterar till Projektchef Linda Engholm. Min Stora Dag har sitt kansli och kontor i centrala Stockholm.

Ansökan:

Min Stora Dag eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför. Tjänsten är en tillsvidare anställning. Tillträde i augusti. 

Intervjuer sker löpande. 

Sista ansökningsdag är söndagen den 14/7. 

Varmt välkommen med personligt brev och CV till volontarsamordnare@minstoradag.org. Skriv gärna ”Ansökan Volontärsamordnare” i rubriken.

Om Min Stora Dag:

Min Stora Dag uppfyller önskningar och skapar viktiga pauser för barn och unga i Sverige med allvarliga sjukdomar och diagnoser. För ibland behövs något mer än mediciner och behandlingar. Det behövs något som ger kraft och glädje nog att orka fortsätta kämpa. Min Stora Dag finns för dessa barn.

Min Stora Dag är icke vinstdrivande och får inga statliga eller kommunala bidrag utan drivs helt med insamlade medel från privatpersoner, företag, föreningar och andra stiftelser. 

Volontärer och sjukvårdspersonal är en mycket viktig del av verksamheten.

Vår vision är att alla 200 000 barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser i Sverige ska få en Stor dag. 

Under 2019 kommer Min Stora Dag genomföra nära 5 000 Stora Dagar.

www.minstoradag.org