Många Stora Dagar börjar på ett SJ-tåg

 

I september månad gör vår samarbetspartner SJ en extra insats för Min Stora Dag så att vi kan göra skillnad för fler barn med allvarliga sjukdomar och/eller diagnoser.

 Min Stora Dags samarbete med SJ sträcker sig flera år tillbaka. Med bidrag från SJ kan vi anordna fler aktiviteter och göra skillnad för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Dessutom kan SJs Prio-medlemmar skänka sina poäng till Min Stora Dag. Med dessa poäng bokar Min Stora Dag resor till barn och familjer som behöver ett avbrott ifrån en vardag som kan vara tuff. Därför är SJ en värdefull partner för oss, då det är många Stora Dagar som börjar just på ett SJ-tåg.

Månaden innebär bland annat:

  • Min Stora Dag synas på tåg runt om i Sverige i form av brickunderlägg och skyltar i Bistrovagnar.
  • SJ’s medarbetare utför volontäruppdrag för Min Stora Dag.
  • Det kommer finnas möjlighet att Runda Upp vid köp i Bistrovagn ombord.
  • SJ’s resenärer påminns om att de kan skänka sina SJ Prio-poäng till Min Stora Dag via interna skärmar, resebutiker och lounger.
  • I SJ’s tidning Kupé kan man under september läsa om Min Stora Dag.