Min Stora Dag är en av de första organisationer att erbjuda betallösningen Masterpass

Nu blir det ännu enklare att bidra till Min Stora Dags arbete och ge gåvor via nätet. Min Stora Dag är bland de första ideella organisationerna i Sverige att kunna erbjuda betallösningen Masterpass till sina givare. Samarbetet innebär även att Mastercard under en kampanjperiod matchar upp varje betalning med Masterpass  direkt till Min Stora Dag.

Min Stora Dag är väldigt stolta och glada över samarbetet.

Mer information om Masterpass
Den digitala betalningslösningen Masterpass från Mastercard gör betalningar på nätet och i appar snabba, smidiga och säkra. Konsumenten behöver inte längre knappa in alla sina kort- och leveransadressuppgifter vid varje enskilt köp, dessa finns redan tryggt sparade i den digitala plånboken.

För mer information om Masterpass och för att skänka en gåva >