NHL matcher mellan Buffalo Sabres och Tampa Bay Lightning

Följ med Min Stora Dag och se Buffalo Sabres och Tampa Bay Lightning mötas i två seriematcher i ett fullsatt Ericsson Globe, 8 och 9 november.

Vilket lag hejar du på? Victor Hedmans Tampas eller Rasmus Dahlins Buffalo? Ansök om att följa med på en NHL match och heja fram ditt favoritlag. Matcherna är en del av 2019 NHL Global Series™.

Aktivitetsupplägg

Aktiviteten gäller för två personer (Barn/ungdom + medföljande vuxen, över 25 år). Innan matchen starar kommer vi äta middag tillsammans och ladda upp inför mötet, middag sker cirka 17.00.

Min Stora Dag står för resa till och från hemort och middag innan matchen börjar. Bor du utanför Stockholm får du övernatta på hotell (1 natt i dubbelrum).

Ansökan gäller för båda datumen. Om vi kan erbjuda dig en plats kommer du få ett aktivitetserbjudande per mejl till något av datumen, 8 eller 9 november, två veckor innan aktiviteten. Ansök så snart som möjligt då antalet platser är begränsat.

För att ansöka behöver barnet:

  • Ha en allvarlig sjukdom och/eller diagnos som bekräftas genom utlåtande av medicinsk personal.
  • Vara mellan 4-18 år, bosatt i Sverige.

Min Stora Dag strävar efter att så många barn och ungdomar som möjligt, med allvarliga sjukdomar och diagnoser, ska vara med om en Stor Dag. Därför prioriteras alltid de som inte tidigare deltagit i en aktivitet genom Min Stora Dag.

Mer om hur ansökan går till >

Blankett för utlåtande från medicinsk personal (PDF för utskrift) >