Robin Trygg ny ambassadör

Bergsbestigaren och äventyraren Robin Trygg är Min Stora Dags senaste tillskott i ambassadörsskaran. – Något jag är väldigt stolt över, säger Robin.

Robin blev våren 2011 Sveriges  yngste på Mount Everest och är den ende svensk som har klättrat Everest från både syd- och nordsidan. Våren 2016 blev Robin framröstad till årets äventyrare. Robin har under en längre tid engagerat sig för Min Stora Dag och fick upp ögonen för organisationen efter att han själv hamnat i en katastrofal jordbävning under en av sina expeditioner i Himalaya.

Robin Trygg blir Min Stora Dags sjätte ambassadör och har i sin nya roll gediget sällskap av Tobbe Blom, Amy Deasismont, Danny Saucedo, Christan Hellberg och Niklas Ekstedt.

Robin Trygg om sitt nya uppdrag:

Läs mer om Min Stora Dags ambassadörer.