Skolor, studenter och UF-företag

Vad roligt att ni vill göra insamling för Min Stora Dag! Genom ert engagemang ger ni kraft och glada barndomsminnen till barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Såhär gör ni!

Registrera en insamling här.
Ni kan enkelt sätta in insamlade bidrag löpande eller som engångsinbetalning. Det blir tydligt redovisat att ditt arbete är till förmån för Min Stora Dag och det syns hur mycket du samlat in. Ni kan även dela länken till er insamling för att uppmuntra andra att skänka en gåva till insamlingen genom Swish eller kortbetalning.

Ni kommer får en logga, budskapsmanual och poster-mall per mejl när ni har registrerat er insamling.

När er insamling är avslutad får ni ett digitalt diplom på mejlen som ni kan skriva ut.


Viktigt att veta

Min Stora Dag har avtal och tillstånd från barnens vårdnadshavare för de bilder vi publicerar. Det är därför inte möjligt för någon annan att använda bilder från vår hemsida eller våra sociala medier.

Att ni driver insamlingen, projektet eller arbetet och Min Stora Dag är mottagare är viktigt. Tänk på att berätta att ”Vi stödjer Min Stora Dag” eller ”till förmån för Min Stora Dag” och inte att det är ett ”samarbete” mellan oss. Informera även era eventuella företagssponsorer att det är ni som står bakom projektet, inte Min Stora Dag. Annars är det lätt hänt att era företagssponsorer i sin tur kommunicerar att de samarbetar med Min Stora Dag, vilket ju inte är korrekt.


Har ni frågor?
Skicka era frågor och funderingar till gava@minstoradag.org