Bli månadsgivare – ge kraft varje månad!

Var med och ge kraft till barn och unga med allvarliga sjukdomar och/eller diagnoser varje månad. Vi behöver månadsgivare som du för att ge alla barn glada barndomsminnen och kraft att orka fortsätta kämpa. Gör skillnad!

Varje månad får du också ett nyhetsbrev fyllt med berättelser från några av månadens Stora Dagar, så att du får se vad din gåva går till. 

 

 

Vanliga frågor och svar

Hur mycket pengar går till de Stora Dagarna?

Min Stora Dag har ett 90-konto och granskas av Svensk Insamlingskontroll vilket betyder en extra stor öppenhet kring verksamhetens ekonomi och att pengarna verkligen går till det som utlovas, till så många barn som möjligt.

Vi strävar alltid efter att hålla nere våra administrativa kostnader och är stolta över att vi under 2017 lyckades använda hela 96 procent av intäkterna till arbetet med de Stora Dagarna för barnen.
För att vi ska kunna förverkliga arbetet med Stora Dagar för barn som behöver extra kraft, använde vi 14 procent av våra totala intäkter till nödvändig administration, insamlingsarbete och kvalitetskontroll– det vill säga ledning, planering, marknadsföring, samordning och uppföljning. Tack vare det kan du lita på att dina pengar används på bästa sätt för barnen.

 

Bli Månadsgivare

 

 

Hur används mina pengar?

Min Stora Dag har ett 90-konto och granskas av Svensk Insamlingskontroll vilket betyder en extra stor öppenhet kring verksamhetens ekonomi och att pengarna verkligen går till det som utlovas, till så många barn som möjligt. Vi samarbetar med barnkliniker över hela Sverige för att ge barn och unga mellan 4-18 år med en allvarlig sjukdom eller diagnos något att längta till, uppleva och minnas. Ena dagen hjälper du till med en resa för ett barn som precis genomgått en lång cancerbehandling, nästa dag stöttar du med bio som ett avbrott mellan provtagningar och sjukhusbesök. I morgon, kanske tack vare dig, kan ett barn få kraft nog att gå igenom en stor och smärtsam behandling.

Kan jag avsluta min månadsgivande när jag vill?

Som månadsgivare gör du varje månad en viktig insats genom att ge kraft till barn när det som mest behövs.

Ditt medgivande för gåvor via autogiro gäller tills vidare. Du kan när som helst återkalla ditt medgivande genom att kontakta Min Stora Dags gåvoservice eller din bank.

Välkommen att mejla gava@minstoradag.org eller ring 070 262 34 42.

För att stoppa ännu inte genomförda överföringar via autogiro, måste ditt meddelande om återkallelse av medgivande vara Min Stora Dag tillhanda senast fem bankdagar före förfallodagen. Meddelar du din bank måste informationen vara banken tillhanda senast bankdagen före förfallodagen.

 

Förfallodagen för din månadsgåva är den 28:e varje månad.

Hur byter jag bank eller konto för mitt medgivande Autogiro?

Vill du byta registrerad bank eller kontonummer är du välkommen att kontakta Min Stora Dags gåvoservice, så hjälper vi dig direkt.

 

Ring oss på 070 262 34 42 eller mejla till gava@minstoradag.org

Hur stoppar jag tillfälligt en betalning?

Kontakta oss senast fem dagar innan planerad dragning så hjälper vi dig.
Förfallodagen för din månadsgåva är den 28:e varje månad.

Välkommen att mejla gava@minstoradag.org eller ring 070 262 34 42.

Hur behandlas mina personuppgifter?

– Vid kommunikation med dig.
– Vid administration kring ditt givande.
– Vid kundserviceärenden.
– Vid information kring vad din gåva bidrar till.
– Vid analys av beteenden och statistik för att förbättra våra erbjudanden, tjänster och vår kommunikation samt fullgöra våra rättsliga förpliktelser.

 

I vår Integritetspolicy kan du läsa mer om dina rättigheter.