Våra huvudpartners 2018

 

Lyko Group AB är en hårvård- och skönhetspecialist. Koncernen driver webbplatserna Lyko.se, Lyko.no och Lyko.fi samt 38 butiker i Sverige och Norge, med tillhörande salonger. Lyko är noterat på First North Premier. Lyko skänker sedan 2017 pengar till Min Stora Dag i syfte att ge kraft till barn som kämpar. Pengarna kommer från överskottet av försäljningen av plastpåsar i Lykos butiker.

 

Svenska PostkodLotterietÖverskottet från PostkodLotteriets, går till ideella organisationer. Min Stora Dag har varit förmånstagare sedan 2009. 2017 fick Min Stora Dag ta emot sju miljoner kronor till sitt arbete.

 

 

TH-Webb-liten2016 tecknade Trygg-Hansa ett samarbetsavtal med Min Stora Dag i syfte att ge kraft till barn som kämpar. Bland annat arrangerades en livräddardag i Skanör, där ungdomar valts ut av läkare på Sus i Malmö och Lund för att vara med.

 

kavli_partnerKavlis ägarstiftelse Kavlifonden delar varje år ut överskottet till välgörande ändamål. Kavlis medarbetare väljer mottagare – och under flera år har Min Stora Dag fått vara med och dela på överskottet. Ett bidrag som gör- och har gjort stor skillnad för Min Stora Dags arbete.

SJ

SJs bidrag gör att fler barn och unga får vara med om något utöver det vanliga. Bland annat genom resor för barn och familjer till Stora Dagar. SJ är också med och ordnar Stora Dagar i sin verksamhet. Dessutom kan SJs Prio-medlemmar skänka sina poäng till Min Stora Dag.

Ving

Då många barn önskar sig en resa med sin familj. Hundratals familjer bor på Vings familjehotell i Europa årligen och Vings personal gör alltid sitt yttersta för att alla ska få en så bra upplevelse som möjligt. En resa möjliggör tid tillsammans med familjen och ger extra kraft och stolthet.

Bonusmedlemmar hos BRA flyg kan sedan länge skänka poäng till Min Stora Dag. Poängen omvandlas till flygresor till barn och familjer som behöver resa längre sträckor för att vara på en Stor Dag.

 

Naturkompaniet

Min Stora Dag har två år i rad mottagit bidrag av Naturkompaniet som möjliggjort bland annat äventyrsläger i Abisko för ungdomar. Stödet gör att ännu fler kan vara med på ett naturäventyr genom fler läger. Våra läger skapar tillfälle att samla kraft och träffa andra i samma situation.

 

parksandresortsParks and Resorts affärsidé är att agera glädjespridare. Genom bland annat hundratals entrébiljetter som Min Stora Dag delar ut årligen via landets sjukhus. De ger kraft till barn som kämpar genom Parks and Resorts parker och nöjesanläggningar.

 

Stockholm Live stödjer sedan många år Min Stora Dag med en loge i Ericsson Globe och ger därmed barn med svåra sjukdomar möjlighet att ta del av alla deras evenemang lite mer avskilt.

 

 

svenska fotbollsförbundet

Svenska Fotbollförbundet gör det möjligt får våra barn att delta på landslagens träningar, få chans att träffa spelaridoler, att se fotbollsmatcher. Ibland ges även möjlighet att utse matchens lirare och att lämna över matchbollen.

 

sv hockeyförbundet loggaSvenska Ishockeyförbundet samarbetar med Min Stora Dag på flera olika sätt. Till exempel genom att bjuda in till att se Tre Kronors matcher, träningar och att träffa spelare. En viktig paus som ger kraft när det behövs som mest.

 

Många barn bor på Scandic i samband med en Stor Dag. Scandics personal gör alltid sitt bästa för att alla ska trivas och få ut så mycket som möjligt av vistelsen. Scandic ger också sina priokunder möjlighet att skänka sina poäng, som omvandlas till en summa pengar som skänks till Min Stora Dag.

 

Vill du bli kampanjpartner till Min Stora Dag? Klicka här >