Våra huvudpartners 2019

 

Lyko Group AB är en hårvård- och skönhetspecialist. Koncernen driver webbplatserna Lyko.se, Lyko.no och Lyko.fi samt 38 butiker i Sverige och Norge, med tillhörande salonger. Lyko är noterat på First North Premier. Lyko skänker sedan 2017 pengar till Min Stora Dag i syfte att ge kraft till barn som kämpar. Pengarna kommer från överskottet av försäljningen av plastpåsar i Lykos butiker.

Försäkringsbolaget Brandkontoret bidrar genom engagemang och ekonomiskt stöd till att fler barn som kämpar får en viktig paus när det behövs som mest.

 

 

 

Våra samarbetsparters 2019

Svenska PostkodLotterietÖverskottet från PostkodLotteriet, går till ideella organisationer. Min Stora Dag har varit förmånstagare sedan 2009. 2017 fick Min Stora Dag ta emot sju miljoner kronor till sitt arbete.

 

 

SJ

SJs bidrag gör att fler barn och unga får vara med om något utöver det vanliga. Bland annat genom resor för barn och familjer till Stora Dagar. SJ är också med och ordnar Stora Dagar i sin verksamhet. Dessutom kan SJs Prio-medlemmar skänka sina poäng till Min Stora Dag.

Ving

Då många barn önskar sig en resa med sin familj. Hundratals familjer bor på Vings familjehotell i Europa årligen och Vings personal gör alltid sitt yttersta för att alla ska få en så bra upplevelse som möjligt. En resa möjliggör tid tillsammans med familjen och ger extra kraft och stolthet.

Bonusmedlemmar hos BRA flyg kan sedan länge skänka poäng till Min Stora Dag. Poängen omvandlas till flygresor till barn och familjer som behöver resa längre sträckor för att vara på en Stor Dag.

 

parksandresortsParks and Resorts affärsidé är att agera glädjespridare. Genom bland annat hundratals entrébiljetter som Min Stora Dag delar ut årligen via landets sjukhus. De ger kraft till barn som kämpar genom Parks and Resorts parker och nöjesanläggningar.

 

Stockholm Live stödjer sedan många år Min Stora Dag med en loge i Ericsson Globe och ger därmed barn med svåra sjukdomar möjlighet att ta del av alla deras evenemang lite mer avskilt.

 

 

Vill du bli huvudpartner till Min Stora Dag? Läs mer här >