Mitt Stora Stöd 2019

På bilden: 7-åriga Viggo och hans assistent Sussi som tog emot Mitt Stora Stöd 2018

På bilden: Susanne som mottog utmärkelsen 2018 tillsammans med Viggo. Läs om förra årets mottagare här.

Om Mitt Stora Stöd

Välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag delar varje år ut utmärkelsen Mitt Stora Stöd på World Kindness Day den 13 november. Utmärkelsen delas ut till någon som på ett osjälviskt, omtänksamt och positivt sätt stöttar ett barn eller en ung person med en allvarlig sjukdom eller diagnos. Det finns ofta någon som peppar och stöttar under tunga timmar av mediciner, prover, väntan och oro. Kanske är det en förälder, ett syskon, en släkting, en kompis, en granne eller en vård- eller sjukhusanställd. Den personen ska få Mitt Stora Stöd!

Juryn för Mitt Stora Stöd 2019

Årets jury består av radio- och TV-profilen Laila Bagge, barnprofilen Tobbe Trollkarl, Ving Sveriges kommunikationschef Fredrik Henriksson, chefredaktör på Icakuriren Helena Rönnberg och generalsekreterare på Min Stora Dag Jennifer McShane.

Så här säger juryn om sitt arbete:

På bilden: Jennifer McShaneJennifer McShane, generalsekreterare på Min Stora Dag
”Det är alltid en glädje, tröst och inspiration att arbeta med Mitt Stora Stöd”

 

 

På bilden: Tobbe Trollkarl

Tobbe Trollkarl, artist och programledare
”Det är inspirerande att läsa alla dessa motiveringar och förstå hur många magiska personer det finns”

 

 

På bilden: Laila Bagge

Laila Bagge, radio- och TV-profil
”Det betyder jättemycket för mig att de som hjälper blir sedda”

 

 

På bilden: Helena Rönnberg

Helena Rönnberg, Chefredaktör på Icakuriren
”Mitt Stora Stöd sätter ljuset på vardagshjältarna som gör att man orkar”

 

 

På bilden: Fredrik HenrikssonFredrik Henriksson, kommunikationschef på Ving
”Jag ser fram emot att få ta del av berättelserna om alla vardagshjältar”

 

 

 

Regler och kriterier

  • Mottagaren av Mitt Stora Stöd utses av en jury.
  • Utmärkelsen delas ut till någon som på ett osjälviskt, omtänksamt och positivt sätt stöttar ett barn med en allvarlig sjukdom eller diagnos.
  • Nomineringsperioden är 15 augusti till 15 september 2019.
  • Min Stora Dags samarbetspartner Ving Sverige har valt att donera en resa för två till mottagaren av Mitt Stora Stöd 2019.

Så här gör du

  1. Fyll i nomineringsformuläret och klicka på ”Skicka in nominering”.
  2. Invänta besked från Min Stora Dag.

 

Skapa en egen enkät för användarfeedback