Välkommen till vårat kockläger där vi lära oss konsten om mat och alla detaljer runtomkring mat tillsammans i Stockholm. I år görs detta läger i samarbete med Mag- och tarmförbundet och för deras medlemmar i Unga Magar. 

Under 3 dagar i oktober samlas vi i Stockholm för en helg i maten värld. Gillar du att laga mat, lära dig nya saker och vill kunna briljera i köket när du kommer hem så är detta den optimala blandningen samtidigt som du får en härlig helg med nya vänner. 

Inga förkunskaper krävs utan vi kommer göra allt från spännande studiebesök i Nobelmiddagens tecken till att laga mat och baka massa gott samtidigt som vi får tips och trix från proffsen. Gillar du att laga mat, lära dig nya saker och vill kunna briljera i köket när du kommer hem så är detta den optimala blandningen samtidigt som du får en härlig helg med nya vänner.

Alla moment kommer anpassas efter deltagarna och inga förkunskap krävs. Tillsammans testar vi nya saker och utvecklas.

Min Stora Dag står för resa, boende, mat, aktiviteter samt transporter till och från lägret. 

Datum
2018-10-19 till 2018-10-21

Deltagare
• Det finns plats för 15 deltagare, 14-18 år.
• 5 vuxna volontärer/ledare varav en av dessa ledare kommer ha medicinsk kunskap.
• Deltagarna ska vara medlemmar i Mag- och tarmförbundet, Unga Magar

Alla deltagare ska kunna klara sig själva under lägret och ansvarar själva för sina saker. Våra volontärer och ledare har inte något medicinskt ansvar utan deltagarna måste själva klara av sin medicinering.

Resa
Min Stora Dag bokar resa tur och retur från hemort till Stockholm och står för denna kostnad.

Boende
Under helgen kommer vi bo på First Hotel Norrtull. Här sover vi tillsammans i fyrbäddsrum med en ledare i varje rum. På morgon äter vi en härlig hotellfrukost för att orka med dagarna som är planerade i matens tecken!

Försäkring
• Under lägret gäller deltagarens egen försäkring. 
• Vårdnadshavare ansvarar själv för att kontakta försäkringsbolaget för att kontrollera hur den egna försäkringen täcker deltagaren under arrangemanget.

Ansökan & utlåtande från vårdpersonal
• Sjukdom/diagnos bekräftas genom ett utlåtande av vårdpersonal. Använd antingen vårt formulär här eller intyg/utlåtande som finns sedan tidigare.
• Du ansöker i formuläret nedan om att delta.
• Du meddelas i god tid inför lägret om du fått en av platserna.

Frågor och svar om att ansöka om en Stor Dag >

Min Stora Dag strävar efter att så många barn och ungdomar som möjligt, med allvarliga sjukdomar och diagnoser, ska vara med om en Stor Dag. Därför prioriteras alltid de som inte tidigare deltagit i en aktivitet genom Min Stora Dag eller de som inte deltagit i en aktivitet under de senaste 12 månaderna.